In verband met de windverwachtingen voor zondag zijn wij helaas genoodzaakt de Flexwinkel Beachrace zondag 9 februari 2020 Noordwijk te annuleren.

Windkracht 8/9 met stoten van 10/11 beaufort is niet te doen met je fiets op het strand, en zelfs gevaarlijk. Veiligheid van deelnemers, bezoekers en vrijwilligers kan onvoldoende geborgd worden. Vergunningen en verzekeringen dekken ook het event niet met deze extreme omstandigheden.

Nu wij in deze fase al moeten annuleren maken wij als organisatie bepaalde kosten niet. Hoewel volgens de voorwaarden niet vereist vinden wij dat dat ook bij deelnemers terug moet komen. Het is echter ondoenlijk eenieder 50% van zijn/haar inschrijfgeld terug te storten, omdat deels via de KNWU, deels via onze eigen module en deels via combi-pakketten is ingeschreven. Daarom zal het inschrijfgeld voor de Flexwinkel Beachrace Noordwijk in 2021 50% van het reguliere tarief namelijk E 11,25 bedragen.

We zien jullie graag zondag 16 februari in Renesse bij het Koerspret NK Beachrace in Renesse, de afsluiter van het seizoen!